Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και των φωτογραφιών 30χρονου ημεδαπού, καθώς και της ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης για ασέλγεια με ανήλικους , έναντι αμοιβής οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ? εξακολούθηση και κατά συνήθεια, ο οποίος την 23-09-2015 είχε συλληφθεί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών

 

(σχετικό το από  25-09-2015 άρθρο μας).

 

Πρόκειται για τον:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Απόστολο του Βασιλείου και της Δήμητρας γεν. 07-03-1985, κάτοικο Σερρών,

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, της διευκόλυνσης διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805, 23210-90918, 23210-90905 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Προβλήθηκε 911 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ισόβια στον 40χρονο για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα - Άκουσε ανέκφραστος την απόφαση για την ενοχή του

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η δολοφονία της Κυριακής συντελέστηκε από τον δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Αναμένεται η απόφαση για τις ποινές