Ο απολογισμός της δράσης των Κοινωνικών Δομών των Δήμων Αγ. Δημητρίου & Αλίμου

Στα πέριξ 21 Νοεμβρίου 2014

 

Ο απολογισμός της δράσης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 6:30μμ, στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου (Στρογγυλό).

 

Ο απολογισμός θα αφορά στις δομές του Δήμου που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος "Άμεση καταπόλεμηση της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Δημητρίου & Αλίμου" , το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

 

Τα τελευταία 2 χρόνια (2013 - 2014) έχουν ωφεληθεί από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας άμεσα και ουσιαστικά περίπου 1.700 συμπολίτες μας.

 

Στόχος όλων των Κοινωνικών Δομών είναι η επανένταξη των ωφελούμενων ατόμων στην αγορά εργασίας και την ενεργό κοινωνική δράση, η άρση των συνεπειών της ανεργίας και η ψυχοκοινωνική ενδυνάμωσή τους από το επιστημονικό προσωπικό (κοινωνικοί λειτουργοί, ειδικοί ψυχικής υγείας) της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική.

 

Προβλήθηκε 670 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.