ο Γ.Γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, Δημήτρης Κουτσούμπας στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 03 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, σήμερα, Δευτέρα 3 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι βασικές υποψηφιότητες που θα στηρίξει το ΚΚΕ για τις περιφερειακές εκλογές και τους μεγάλους δήμους της χώρας, ενώ επίσης θα παρέμβουν άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, συνδικαλιστές, εκπρόσωποι φορέων, που εκφράζουν την υποστήριξή τους στο ΚΚΕ μπροστά στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

 

Και την Κυριακή 9 Φλεβάρη  και ώρα 11.00 π.μ.

στην Ηλιούπολη (θέατρο Ηλιούπολης) 

Προβλήθηκε 763 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025