Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς είναι ο πρώτος e-mayor!

Στα πέριξ 03 Δεκεμβρίου 2013

Μία ακόμα δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, για όλες τις εξελίξεις στην πόλη και για τις τοποθετήσεις του σχετικά με όλα τα ζητήματα, δίνει στον πολίτη ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ως ο πρώτος e-mayor.
Μέσω μιας απλής εφαρμογής που κατεβάζετε στο κινητό σας και με ένα μόνο «κλικ» μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα του Δημάρχου και να ενημερωθείτε για την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στο διαδίκτυο, αλλά και για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας στην πόλη.
Τώρα ο πολίτης μπορεί και μέσα από το app να ενημερώνεται για τις αναρτήσεις του Δημάρχου Βύρωνα σε Facebook, Twitter, Flickr, καθώς και στο διαδικτυακό κανάλι του στο Youtube, για τις ειδήσεις και τις εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά και για το καθημερινό του πρόγραμμα, ενώ παράλληλα μπορεί σε πρώτο και άμεσο χρόνο να επικοινωνεί μαζί του.
Για να γνωρίζουν οι πολίτες κάθε στιγμή, ό, τι γίνεται τώρα αλλά και ποιο είναι το επόμενο βήμα στον Βύρωνα!
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Για Android:
Πηγαίνετε στο App Store της συσκευής σας και κάνετε αναζήτηση με το όνομα της εφαρμογής Hardalias G. Nikos. Στη συνέχεια, κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας, android tablet.

Για iPhone:
Πηγαίνετε στο App Store του iPhone ή στο iTunes και κάνετε αναζήτηση με το όνομα της εφαρμογής Hardalias G. Nikos. Στη συνέχεια, κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ή στο iPad σας.

Προβλήθηκε 1292 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.