Ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Ετήσια Πίτα του Σύλλόγου Ιμβρίων

Στα πέριξ 18 Ιανουαρίου 2016

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού.

 

Στο Σύλλογο Ιμβρίων με την παρουσία Ιμβρίων και φίλων της Ίμβρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου.

 

Η εκδήλωση, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή τηλεόραση www.nstv.gr,  (δείτε εδώ) αναμεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο και φυσικά σε άλλους χώρους του κτιρίου του συλλόγου για να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της Ίμβρου.

 

Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν κατάμεστη με εκλεκτούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας , ο οποίος μάλιστα ανακηρύχτηκε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ιμβρίων αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και παρατάξεων. 

 

Η Μαρία Γκούλτα, Ειδική Γραμματέας του συλλόγου, ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά, ενώ τις ευχές του για το 2016 έδωσε και ο σύμβουλος της Τουρκικής Πρεσβείας Huseyin Emrah Kurt, ο  οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου και στους Ίμβριους αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

 

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Καντέμης, αναπλ.ταμίας του Συλλόγου Ιμβρίων, ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την έναρξη των μαθημάτων στο ελληνικό σχολείο στην Ίμβρο, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο μετά από πολλά χρόνια, και πολύ ικανοποιημένος από τον αριθμό των εγγραφών.

 

Προβλήθηκε 1539 φορές

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια