Παρουσίαση Ακαδημιών Τζούντο του Πανιωνίου ΓΣΣ

Στα πέριξ 22 Μαρτίου 2015

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης.

 

Στις εγκαταστάσεις τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Νέας Σμύρνης βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr.


Ο προπονητής των τμημάτων τζούντο της ομάδας Γιώργος Φραγγελάκης, στην προσπάθειά του το τζούντο να γνωστοποιηθεί ευρύτερα, το περιέγραψε ως άθλημα, το οποίο κοινωνικά χαρακτηρίζεται πολεμική τέχνη. Παράλληλα, εξήγησε τις διαφορές στην προπόνηση, όπως αυτή πραγματοποιείται με διαφορετικές ασκήσεις στα τμήματα των μικρών παιδιών και των ενηλίκων. Ενημέρωσε, επίσης, ότι το άθλημα απευθύνεται σε ηλικίες από παιδιά δημοτικού έως και ηλικιωμένους.

 

 

δείτε το video εδώ 


Η Αγγελική Παπαστάμου, αθλήτρια τζούντο του Πανιωνίου, μίλησε για την εκπαίδευσή της στο άθλημα, θεωρώντας το ως άθλημα που συνδυάζει ευλυγισία, δύναμη, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και προφανώς πειθαρχεία. Η Αγγελική κάνει πρωταθλητισμό τα δύο τελευταία χρόνια, έχοντας πάρει ανάμεσα στις πολλές της διακρίσεις, την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προκριματικών Αγώνων για το Ευρωπαϊκό και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων


Τέλος, ο Σταύρος Κατσούλης, Έφορος του τμήματος τζούντο, μιλώντας στην κάμερα του www.nstv.gr, ενημέρωσε πως το τμήμα ιδρύθηκε το 2006, φιλοξενώντας πλέον περίπου εκατό αθλητές, έχοντας παράλληλα και αγωνιστικό τμήμα, το οποίο μετέχει στις διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Προβλήθηκε 600 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.