Πολιτιστική Εκδήλωση Αντάμωμα Στο Αλσος Νέας Σμύρνης

Στα πέριξ 28 Ιουνίου 2015

Γράφει η Δήμητρα Σέκη

 

Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης το Γραφείο Αθλητισμού του δήμου οργάνωσε διήμερο παραδοσιακό αντάμωμα με τίτλο «Δώστε του χορού να πάει».

 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολεία της πόλης με τις χορευτικές τους ομάδες.

 

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, (δείτε εδώ) που κάλυψε εξ ολοκλήρου τη δεύτερη ημέρα, μίλησαν εκπρόσωποι των συλλόγων για την εκδήλωση αλλά και για τα επόμενά τους σχέδια.

 

Η Έρη Κοντογούρη, εκπροσωπώντας το Γραφείο Αθλητισμού αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο Αιολίδα, μίλησε για την οργάνωση, τους προσκεκλημένους και την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε για να αναδειχθούν οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.

 

Εκ μέρους του συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου μίλησε ο Χρήστος Ατσικβάσης, σχολιάζοντας θετικά την πρωτοβουλία και τόνισε πως παρόμοιες εκδηλώσεις πρέπει να επαναλαμβάνονται.

 

Ο Θανάσης Τσιρίκος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, θεώρησε ότι η συμμετοχή και συλλόγων εκτός πόλης δίνει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία σε τέτοιες εκδηλώσεις.

 

Τέλος, η Ράνια Χρυσοχοΐδου, πρόεδρος της ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης, τόνισε ότι στην εκδήλωση τιμήθηκαν τα νιάτα του δήμου της πόλης με την ένωση Ποντίων να ανταποκρίνεται για άλλη μια φορά στο κάλεσμα. 

Προβλήθηκε 668 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία