ΠΡΟΣΟΧΗ!Καμία σχέση του Δήμου με άνδρα που πουλά ημερολόγια ως εκπρόσωπός του!

Στα πέριξ 06 Δεκεμβρίου 2013

Συμπολίτες στην Αργυρούπολη μας ενημέρωσαν πως σήμερα Παρασκευή 6/12/2013 ένας ψηλός, εύσωμος άνδρας τους χτύπησε τα κουδούνια προκειμένου να τους πουλήσει ημερολόγια.

 

Τους συστήθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και τους είπε πως τα πουλάει για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου σπέρνοντας ταυτόχρονα φήμες για την κατάσταση του Ταμείου του δήμου μας.

 

Ο Δήμος δεν πουλάει ημερολόγια, δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω κύριο και συνιστά την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών που είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο των διαφόρων πωλητών που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι φορέων. Καλό είναι να ενημερωθούν και οι συγγενείς της τρίτης ηλικίας που βρίσκονται στα σπίτια τις πρωινές ώρες.

 

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες καταγγέλθηκε πως δυο νεαρά άτομα στην περιοχή των Σουρμένων που εμφανίστηκαν ως μαθητές του Λυκείου που πωλούν ημερολόγια προέβησαν σε αρκετές ληστείες μέσα σε σπίτια που επισκέφτηκαν.

 

πηγή: Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Προβλήθηκε 590 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.