Πρωτομαγιά στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 26 Απριλίου 2015

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» προτείνει μια ανοιξιάτικη βόλτα το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο φιλόξενο Πάρκο Ναυαρίνου.


Μ? ένα εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, θα καλωσορίσουμε τον πιο όμορφο μήνα της Άνοιξης με χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση!


Μια μελισσούλα-μασκότ θα υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντάς χυμούς, ενώ μία εικαστικός θα φτιάχνει μαζί με γονείς και παιδιά πολύχρωμα στεφάνια με φρέσκα λουλούδια.


Η παραμυθού μας θα διηγείται μαγιάτικα παραμύθια με συνοδεία μικρών οργάνων όπως τύμπανο, ντέφι και πιατίνια και θα εμψυχώνει ομαδικά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια.


Ένα επιδαπέδιο σκάκι με εκπληκτικά πιόνια θα μας περιμένει για μια υπαίθρια παρτίδα και με την καθοδήγηση βραβευμένου σκακίστα τα παιδιά θα μυηθούν στο κόσμο του όμορφου αυτού παιχνιδιού.


Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου μας θα προσφέρει στους επισκέπτες εκατοντάδες ελιές και εποχιακά λουλούδια, για να στολίσουν τους κήπους και τα μπαλκόνια τους ενώ ταυτόχρονα, έμπειρος dj θα φροντίσει με τις μουσικές του επιλογές για την διασκέδαση όλων μας.


Σας περιμένουμε όλους, την Παρασκευή, 1Η ΜΑΪΟΥ να γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας, στο Άλσος Ναυαρίνου (συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Μαρ. Αντύπα και Σαλαμίνος), από τις 10.30 έως τις 13.30.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699.
..........................................................................................................................

Προβλήθηκε 812 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.