Σε κρίσιμη κατάσταση η Άννα Συνοδινού

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Ιουλίου 2014

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, εδώ και μία εβδομάδα η σπουδαία ηθοποιός Άννα Συνοδινού.

Την περασμένη Τετάρτη, η 88χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου, σύμφωνα με τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και 40 χρόνια στο πλευρό της, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα σε σημείο που να μην μπορεί να αποπληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας της.

Ο γ.γ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Κώστας Βενετσάνος, δήλωσε ότι το ΣΕΗ «θα κάνει ό,τι μπορεί για να συμπαρασταθεί και ηθικά και οικονομικά στην σπουδαία ηθοποιό.

Το ζητούμενο είναι να ευαισθητοποιηθεί η πολιτεία και να σταθεί στο πλευρό της».

από: ertopen.com

Προβλήθηκε 422 φορές
Ο καιρός την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025

Πιθανώς κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά μέχρι αργά το απόγευμα και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τις απογευματινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα.