Σε συναγερμό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αρθρογραφία 07 Μαϊου 2015

Χθες η "γιατρός" μαϊμού, σήμερα αυτό.... ΝΤΡΟΠΗ...

 

Δεν αφήνουν να ησυχάσει η ψυχούλα της...

 

"Συναγερμός έχει σημάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...


προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες που ανήρτησαν στο διαδίκτυο προσβλητικά σχόλια εναντίον της 4χρονης Άννυ.

 

Πρόκειται για τέσσερα προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τα οποία η Δίωξη έχει ήδη μπλοκάρει.

 

Οι χρήστες που προέβησαν στα σχόλια αναζητούνται και όταν εντοπιστούν αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τους."

 

από http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/05/blog-post_186.html

Προβλήθηκε 789 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.