• venchi
  • raxati
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • anthologio
  • george's_jewellery
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • kargas
  • Iraklis_Tsims
  • petshopcorner
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • kids_party
  • chrisalida
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • jason cafe
  • booze
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis

Σε φόρουμ για την κοινωνική επιχειρηματικότητα η Μαρία Ανδρούτσου

Στα πέριξ 16 Νοεμβρίου 2014

Στο φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα συμμετάσχει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.

Η Δήμαρχος, θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στη δημόσια συζήτηση «Πλαίσιο συνεργασίας αυτοδιοίκησης και κοινωνικών ? συνεταιριστικών επιχειρήσεων στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για μια διάφανη και αποτελεσματική συνεργασία για τη στήριξη της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας», που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:30 ? 21:00, στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984.

Η συγκεκριμένη θεματική θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως:

  •  Μπορεί να συμβάλει η κοινωνική οικονομία στην αναζωογόνηση της οικονομίας σε τοπικό επίπεδο;
  •  Ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ αυτοδιοίκησης και κοινωνικών ? συνεταιριστικών επιχειρήσεων;
  •  Ποιες είναι οι σχετικές πολιτικές σε κάθε δήμο ή περιφέρεια για την ανάπτυξη του τομέα;

Στην δημόσια συζήτηση έχουν προσκληθεί, επίσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, καθώς και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

από: Κοινωνική

Προβλήθηκε 834 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.