Σοκαριστικό: στον μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας στηρίζει την "αναβάθμισή" του ο Λαφαζάνης..!

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 17 Φεβρουαρίου 2016

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

 

Μην ψάχνετε ακόμα γιατί απέτυχε να μπει στη Βουλή ο Λαφαζάνης. Μας το «εξηγεί» έμπρακτα ο ίδιος με τις επιλογές του.

 

Πήγε να δώσει συνέντευξη στον πρώην «μάνατζερ» της πορνοστάρ του Σειρηνάκη, Τζούλιας Αλεξανδράτου!!!

 

Ο οποίος, τώρα, είναι, λέει, «εμπορικός διευθυντής» στο κανάλι «Ε»? Όχι, δεν μπορώ να το πω «τσοντοκάναλο»?

 

16022016-fourthiot-tzoulia-4

 

Μπορώ όμως χωρίς δισταγμό να το πω «σκουπιδοκάναλο»?

 

Και σ? αυτό πήγε ο Λαφαζάνης, προφανώς για να εξηγήσει στον μέσο Έλληνα πολίτη, με τα μύρια όσα δεινά περνάει σήμερα, πώς θα εφαρμόσει τα πολιτικά σχέδιά του για να βγει η χώρα από την κρίση?

 

Ίσως να μπερδεύτηκε. «Κρίση» και «--μήσι» έχουν την ίδια ηχητική κατάληξη?

 

Ή πάλι ίσως να έχει πάρει απόφαση να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή?

 

Κάτι που φαίνεται εξαιρετικά πιθανό, με τις κοινωνικές επιλογές που κάνει?

 

http://www.kessariani-vironas.gr/

Προβλήθηκε 1859 φορές
Ουρουγουάη: Πέθανε ο Χοσέ Μουχίκα, ο ''φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου''

Πρόεδρος της Ουρουγουάης από το 2010 έως το 2015 ως επικεφαλής του αριστερού Frente Amplio, ο Μουχίκα γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια και αφιέρωσε τα νιάτα του στην επίθεση κατά του κράτους, του οποίου αργότερα θα γινόταν ηγέτης.

ΠΟΕ-ΟΤΑ - 51ο συνέδριο: Τα επίσημα αποτελέσματα που δεν άλλαξαν τους συσχετισμούς

Με την ψηφοφορία και την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 οι εργασίες του 51ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Ο καιρός την Τρίτη 13.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.