Στα Κανάρια - «Ανάπηρος» εισέβαλε με καλάσνικοφ σε Τράπεζα...

Εντός των τειχών 11 Δεκεμβρίου 2015

 

Αγνωστος προσποιούμενος τον «ανάπηρο» προσπάθησε να ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας, αλλά όταν ο ταμίας πάτησε το κουμπί του συναγερμού έφυγε ? τρέχοντας. 

Ο άγνωστος έφτασε στις 10:30 σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην πλατεία Καναρίων της Ηλιούπολης, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και με τα πόδια του σκεπασμένα με μια κουβέρτα. 

Ο «ανάπηρος» περίμενε κανονικά στην ουρά και μόλις έφτασε η σειρά του, τράβηξε όπλο, φωνάζοντας στον ταμία «ληστεία». 

Ο υπάλληλος της τράπεζας, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του και πάτησε αμέσως τα κουμπί του συναγερμού. Ο δράστης μόλις το κατάλαβε, σηκώθηκε από το αμαξίδιο και έφυγε τρέχοντας. 

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη.

δείτε τι είπε ο αυτόπτης μάρτυρας. εδώ

 

Προβλήθηκε 915 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025