Στα Λυσιστράτεια 2015 θα τιμηθεί η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Κυρία Μαρία Ανδρούτσου.

Στα πέριξ 05 Μαρτίου 2015

Το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλεί στα «Λυσιστράτεια 2015», το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 20:00.


Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους έργο οι:
- Μαρία Ανδρούτσου (δήμαρχος Αγίου Δημητρίου)
- Αναστασία Παπαδοπούλου (ερευνήτρια ? ιατρός)
- Μαριέττα Προβοπούλου (γενική διευθύντρια Οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»)


Μετά το πέρας της βραβεύσεως, θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Κουαρτέτο Τσέχωφ» σε μετάφραση Λυκούργου Καλλέργη και σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
_________________________________________________

Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»
Λέσβου 8 (ύψος Πατησίων 212), στάση Καλλιφρονά, Κυψέλη
Τηλ.: 2108645400
email: [email protected]
www.eleftheri-ekfrasi.gr,

http://www.facebook.com/theatro.ekfrasi

Προβλήθηκε 792 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.