Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό, το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» σηκώσε αυλαία στις 10 Ιουνίου και μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό.
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.