Στον εισαγγελέα οι παρατυπίες στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας

Υγεία 01 Μαϊου 2014

Στον εισαγγελέα αναμένεται να σταλεί ο πλήρης φάκελος με τους ελέγχους που διενεργούνται από το υπουργείο Υγείας σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μετά τη διαπίστωση σημαντικών παρατυπιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου, 500.000 Έλληνες εμφανίζονται να κάνουν χρήση υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ένα εξάμηνο. Επίσης ασθενείς εμφανίζονται να λαμβάνουν υπηρεσίες από πολλά Κέντρα, να επισκέπτονται Κέντρα Ημέρας την ίδια ημέρα σε Αθήνα και επαρχία, και άλλοι να λαμβάνουν υπηρεσίες από Κέντρα Ημέρας, ενώ ταυτόχρονα διαμένουν σε Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στεγαστικού τύπου.

Προβλήθηκε 442 φορές

Μάχη ζωής για τη μικρή Ναταλία από τη Ζάκυνθο. Παλεύει με σπάνια και επιθετική νόσο

Ένα 18μηνών μωρό από τη Ζάκυνθο, η μικρή Ναταλία Κανά, δίνει τις τελευταίες εβδομάδες έναν σκληρό και άνισο αγώνα για τη ζωή της, έχοντας διαγνωστεί με εμβρυϊκό ραβδομυοσάρκωμα ουροδόχου κύστεως – μία εξαιρετικά σπάνια και επιθετική μορφή της νόσου.

''Ksou ksou'': Η δωρεάν εφαρμογή για κουνούπια και κατσαρίδες - Πώς την κατεβάζουμε στο κινητό

Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο της κινητής συσκευής ένα αρχείο ήχου που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων