Συγκέντρωση φίλων του Δημήτρη Αλεβίζου

Στα πέριξ 12 Μαϊου 2014

Συγκέντρωση φίλων του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας, Δημήτρη Αλεβίζου, έγινε πριν λίγες ημέρες, σε αίθουσα του Γκολφ και ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον νυν αντιδήμαρχο ήταν ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Σπονδυλίδης, το ζεύγος Τάσου Μητρόπουλου-Νένας Χρονοπούλου, αλλά και οι συνυποψήφιοι με την «Δυνατή Γλυφάδα», Αναστάσιος Τακτάς και Μαρίνος Παυλάτος.  

 

Ο κ. Αλεβίζος έχει καταγραφεί στην ιστορία της πόλης ως ο νεώτερος αντιδήμαρχος Γλυφάδας (από πέρυσι στα 27 του χρόνια).

 

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν όχι μόνο νεολαίοι, αλλά δημότες από όλο το ηλικιακό φάσμα.  

Προβλήθηκε 405 φορές

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:  ''Διετής σφράγιση πρατηρίου καυσίμων λόγω νοθείας από την ΑΑΔΕ''

Σημειώνεται ότι, στο διάστημα μεταξύ της δειγματοληψίας και της οριστικής γνωμοδότησης από τις χημικές υπηρεσίες του Κράτους, το πρατήριο είχε αλλάξει εκμεταλλευτή και είχε λάβει νέα άδεια λειτουργίας με διαφορετικό ΑΦΜ.