ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ

Εντός των τειχών 01 Ιουλίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 
ΟΧΙ 


? Mας ζητάνε να συμφωνήσουμε στην εξαθλίωση της ζωής μας. 


? Μας ζητάνε την ακόμη μεγαλύτερη περικοπή των μισθών και των συντάξεων μας. 


? Μας φορτώνουν με ακόμη πιο δυσβάσταχτους φόρους. 


? Μας ζητάνε να ξεπουλήσουμε την δημόσια περιουσία και τα κοινά αγαθά. 


? Μας ζητάνε να υποταχτούμε στους εκβιασμούς ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ. 



Την Κυριακή 5 Ιουλίου ας στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα σχέδια ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων και τοκογλύφων. 


Ας απαντήσουμε με ένα ηχηρό ΟΧΙ σε αυτούς που έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν τη χώρα μας σε μόνιμη αποικία χρέους και εμάς σε πολίτες χωρίς δικαιώματα. 


Την Κυριακή 5 Ιουλίου ψηφίζουμε ΟΧΙ, για να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ελπίδα. 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ - 8 μ.μ. Πλατεία Φλέμιγκ ? ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ 


ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 

Προβλήθηκε 818 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.