Συνέντευξη Τύπου εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης

Υγεία 21 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών. Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

 

"Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 13.30 (Ε.Κ.Α., Γ΄ Σεπτεμβρίου 48Β & Μάρνης, 2ος όροφος).

 

Θα μιλήσουμε για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δομές μας, για τις διαχρονικές ευθύνες των συναρμόδιων -για τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης- θεσμικών φορέων, για το ζήτημα των χρημάτων που η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ λαμβάνει για τα Κέντρα Πρόληψης και δεν αποδίδει σε αυτά, για τον αντίκτυπο αυτών στη βιωσιμότητα των δομών μας και στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας - δηλαδή στους ανθρώπους, στην κοινωνία.

 

Επειδή πέρα από τις ηγεσίες του ΟΚΑΝΑ και του Υπουργείου Υγείας και τον κυρίαρχο Λόγο τους υπάρχουμε και οι εργαζόμενοι και οι χιλιάδες άνθρωποι που υπηρετούμε και διεκδικούμε να έχουμε Λόγο, καλούμε δημοσιογράφους να παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου, αλλά και κόμματα, οργανώσεις, συλλογικότητες και συναδέλφους από ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ για να τοποθετηθούν και να δοθεί μια όσο γίνεται πιο συνολική εικόνα των εξελίξεων στις δομές αντιμετώπισης της εξάρτησης εν μέσω όξυνσης του κοινωνικού φαινομένου της εξάρτησης".

Προβλήθηκε 830 φορές

Απαλλαγείτε από τον πόνο με αρθροσκόπηση γόνατος!

Η αρθροσκόπηση γόνατος αποτελεί μια πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική που επιτρέπει την εξέταση και θεραπεία προβλημάτων της άρθρωσης χωρίς μεγάλες τομές, προσφέροντας γρήγορη ανάρρωση και ελάχιστο πόνο.

Κάντε το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα με IVF εξωσωματική γονιμοποίηση!

Η IVF εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF – In Vitro Fertilization) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ιδανική για ζευγάρια που ονειρεύονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους παιδί.

Πού μπορεί να οφείλεται ο πόνος στη μέση;

Η δισκοκήλη, γνωστή και ως κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, είναι μια συχνή πάθηση όπου ο μεσοσπονδύλιος δίσκος, δηλαδή το ελαστικό «μαξιλάρι» μεταξύ των σπονδύλων, εκτοπίζεται ή εκφυλίζεται, πιέζοντας νεύρα ή τον νωτιαίο μυελό