Συνέχιση Υποστήριξης Πασχόντων από Πάρκισον

Εντός των τειχών 04 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητοί συνδημότες,


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» στην προσπάθεια τους να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να προωθήσουν μια όσο πιο ολοκληρωμένη γίνεται διαχείρηση της νόσου, συνεχίζουν την συνδιοργάνωση του προγράμματος «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ? ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ» με δωρεάν υποστήριξη των φροντιστών και πασχόντων από νόσο Πάρκινσον.


Στο Δήμο μας δημιουργήθηκε η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση - Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου. Πιο συγκεκριμένα προγραμματίζεται:


1. Ενημερωτική ομιλία στις 9-12-15, ημέρα Τετάρτη με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον. Από τη θεωρία στη πράξη» με ομιλητές: Νευρολόγο, Ψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, και Φυσικοθεραπευτή.
2. Εξέταση αξιολόγησης των ασθενών από εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων
3. Ομαδικά προγράμματα φυσικοθεραπείας ατόμων με νόσο Πάρκινσον
4. Ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για τους φροντιστές των ασθενών
5. Μηνιαίες συναντήσεις μελών της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση ? Ηλιούπολης με στόχο την ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση.


Η Πάρκινσον είναι μια νόσος που χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση με πολλαπλές ανάγκες θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης.

 

Η ομάδα, η κοινότητα είναι πηγή γνώσης και δύναμης. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας.


Γίνε δωρεάν μέλος της!

 

Δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 ? 2224466, καθημερινά, ώρες 10.00 ? 18.00 ή στείλε email στο epikouros.kinisi@outlook.com (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

 

Για γενικές πληροφορίες 210 ? 9970010, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Γιαννάκης και 210-9970055 Νοσηλεύτρια κα. Μεσσήνη Ζωή.

 

Έναρξη προγράμματος Δευτέρα 12-10-2015.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Προβλήθηκε 850 φορές

Βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Νταρζάνος, 38 ετών.

Ο αναζητούμενος, που έμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Παράκαμψη της γραμμής 206 λόγω εργασιών αποξήλωσης οικίσκου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 90 τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Προκειμένου να υλοποιηθεί η αποξήλωση του οικίσκου, θα πρέπει να γίνει μικρή παράκαμψη της γραμμής 206 για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (19 Μαΐου 2025, από 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.)

Silver Alert / Εξαφανίστηκε ο  Πέτρος Νταρζάνος

Ο αναζητούμενος, που μένει προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.