Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Δεν μπορεί ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών να κάνει ότι θέλει

Στα πέριξ 26 Δεκεμβρίου 2013

"Οι δημοτικές - δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν μπορεί ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών να κάνει ότι θέλει", σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του, είναι η ακόλουθη:
"Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική πρακτική του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα και δημοτικού σύμβουλου της παράταξης του κ. Δημάρχου, ο οποίος αξιοποιεί την ιδιότητα του Προέδρου και προτρέπει τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς να διακινούν κεράκια στους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον ιδιωτικό σύλλογο η ΦΛΟΓΑ.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για μια αφελή και απερίσκεπτη ενέργεια του Προέδρου κ. Καρατζά. Όσο γνωρίζουμε δεν αποφάσισε κανένα Δ.Σ να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω των παιδικών σταθμών για κανένα ιδιωτικό σύλλογο και για κανένα σκοπό. Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν μπορούν να αξιοποιούνται για το σκοπό που νομίζει ο κάθε πρόεδρος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιοκτησιακή και καθεστωτική αντίληψη που έχει για τις δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου.

Έχουμε επανειλημμένα δείξει έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη μας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την στήριξη μας.

Απαιτούμε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πολιτική πρακτική του Προέδρου και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να υπάρξουν πολιτικές προστασίας των παιδιών που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα υγείας με παρεμβάσεις ηθικής και υλικής αλληλεγγύης".

Προβλήθηκε 826 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.