Σύλλογος Ιμβρίων Κοπή Πίτας 2015

Στα πέριξ 18 Ιανουαρίου 2015

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου για το νέο έτος 2015, όπου και βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

 

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από Ιμβριώτες και φίλους του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου και της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης Αρχιμανδρίτης π.Αριστόβουλος, ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, διευρυμένη αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πάρις Ασανάκης πραγματοποίησε σύντομο ετήσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν μικροί Ίμβριοι, αλλά και πρωτοετείς Ίμβριοι φοιτητές.

 

Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο Πάρις Ασανάκης, ευχόμενος καλή χρονιά, ενώ τόνισε την επιθυμία του εντός του έτους να καρποφορήσουν οι προσπάθειες για την επαναλειτουργία του σχολείου στην Ίμβρο σε όλες τις βαθμίδες.

Τέλος, εκτίμησε ότι ο κοινωνικός διάλογος που έχει ανοίξει με την Τουρκία, καθώς και οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, αποτελούν πρόκληση για τη διεκδίκηση του δίκιου τους και τη χαμένη τους θέση στην ιστορία.

Ο τ. Ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε σεμνή, απλή και ουσιαστική την εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, προκοπή και δημιουργία για το 2015. 

Προβλήθηκε 865 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια