Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιούπολης - on air

Εντός των τειχών 16 Φεβρουαρίου 2015

Αύριο το πρωί στις 11 θα γίνει η πρώτη δοκιμαστική εκπομπή του ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ του Δήμου Ηλιούπολης.

 

Είναι συμβολικά η πρώτη από τις κινήσεις που θα "ανοίξουν" ψηφιακά το Δήμο μας προς τους Ηλιουπολίτες και εντάσσεται σε ένα πλαίσιο 5ετούς στρατηγικής για την υλοποίηση του σχεδίου μας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Δήμο μας, που στόχο έχει να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες.

 

Αύριο Τρίτη 17 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί το πρώτο μήνυμα του Δημάρχου μέσα από τη "συχνότητα" του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου.

 

STAY TUNED...

 

αναδημοσίευση από

Άγγελο Δημητρόπουλο

Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας

Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 897 φορές

Μεσογείων-Βουλιαγμένης σε 10 λεπτά - Πράσινο φως για το τούνελ που θα σώσει την Αθήνα

Η ολοκλήρωση της Σήραγγας Ηλιούπολης αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των ιθυνόντων όσον αφορά τα έργα υποδομής στην Αθήνα, καθώς αναμένεται να βελτιώσει την πρόσβαση προς το Ελληνικό και τις νότιες περιοχές της πρωτεύουσας.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό καθηγήτριας στο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης.

Γίναμε μάρτυρες άλλη μια φορά του επιλεκτικά ανίκανου κρατικού και δημοτικού μηχανισμού όταν αφορά τις ανάγκες μας, την ασφάλειά μας, τη ζωή μας. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης έπεσαν πλακάκια στο κεφάλι καθηγήτριας.