Για μια Ferrari στο αυτόφωρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

 

 

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του πολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Φεράρι του τραγουδιστή Μιχ. Χατζηγιάννη, ο οποίος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον των αρμοδίων Αρχών μετά τη σύλληψή του από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος.

 

Η υπόθεση αφορά δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου, ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.

Η δήλωση κλοπής έγινε χθες και, σύμφωνα με αυτή, «στις 24- 25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του».

 

το καλύτερο ψέμα (youtube)

Η αστυνομία όμως, προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε πως, από το 2009, το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.

Μετά από αυτό, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προβλήθηκε 603 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 03.05.2025

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.