Το Κόκκινο...φοριέται

Αρθρογραφία 02 Ιουλίου 2014

Το φαντασματάκι που πλανάται πάνω από την πόλη θα "στοιχειώσει" το κτήριο της Σαρρή για όποιον θέλει... να το φορέσει.  Το φαντασματάκι που πλανάται πάνω από την πόλη θα βρίσκεται στην οδό Σαρρή απ'όπου και θα κάνει τις καθημερινές εξορμήσεις του στην πόλη!

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τα καινούργια μπλουζάκια και την κάρτα φίλων του Κόκκινου μπορεί να τα προμηθευτεί από τα γραφεία του σταθμού μας, Σαρρή 19, Ψυρρή.

 

10419635 8873474

 



Το φαντασματάκι κυκλοφορεί και... φοριέται!

Πληροφορίες στο 210-3217777 

 

http://stokokkino.gr/

Προβλήθηκε 648 φορές

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Ζίου Ζίτσου χτυπάει στην Κρήτη

Σε πρωτεύουσα της Ευρώπης μετατρέπεται το Ηράκλειο της Κρήτης. Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού Δύο Αοράκια από το Σάββατο 14 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του αθλήματος για το 2026.

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.