Τουλάχιστον σε αυτά είμαστε πρώτοι... Η μνημονιακή Κυβέρνηση ξέρει από που θα ξεκινήσει..

Εντός των τειχών 27 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερις μεγάλες εφορίες της Αττικής θα εγκαινιάσουν το μέτρο των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων.

 

Οι φορολογούμενοι που υπάγονται σε αυτές τις εφορίες και έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο θα δουν τα τραπεζικά τους υπόλοιπα να κατάσχονται.

 

Πρόκειται για τις εφορίες ΦΑΕ Πειραιά, Α΄ Αθηνών, Ηλιούπολης και Κηφισιάς.


Με το νέο σύστημα ηλεκτρονικών κατασχετηρίων συντομεύεται δραματικά ο χρόνος από την έκδοση του κατασχετηρίου έως και την μεταφορά των τραπεζικών υπολοίπων του οφειλέτη στον τραπεζικό λογαριασμό του δημοσίου.


Ο ορισμός των τεσσάρων εφοριών γίνεται με απόφαση του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων Χάρη Θεοχάρη και σταδιακά το σύστημα των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων θα επεκταθεί σε όλες τις εφορίες.

Προβλήθηκε 761 φορές

Ηλιούπολη: Χωρίς καζανάκια(!) τα αποδυτήρια των εργατών πρασίνου μετά από ζημιά που προκάλεσαν διαρρήκτες

Μιλάμε για τα αποδυτήρια που στεγάζονται σε δυο λυόμενα μέσα στο οικόπεδο της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ) όπου για χρόνια στεγάζεται η υπηρεσία πρασίνου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Κατά το στάδιο υλοποίησης, προέκυψε ένα απρόβλεπτο συστημικό τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο καθυστέρησε την τελική έκδοση των ασφαλιστηρίων.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….