Τους επιασαν για ληστειες

Στα πέριξ 31 Ιανουαρίου 2016

Βραδινές ώρες της 26-1-2016, μετά από αναζητήσεις των δραστών απόπειρας ληστείας σε βάρος άνδρα στον Άλιμο, εντοπίσθηκαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο τέσσερα άτομα, ένας 45χρονος και τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας.
 
Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ήταν οι δράστες της προαναφερόμενης απόπειρας ληστείας.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, μία (1) συσκευή tazer , ένα (1) σπρέι πιπεριού, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, χρυσαφικά, κουκούλες, γάντια και το χρηματικό ποσό των -2.070- ευρώ.
 
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ιδιοκτητών και υπαλλήλων καταστημάτων Μίνι Μάρκετ, ψιλικών και πιτσαρίας στα Νότια Προάστια.
 
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή

Προβλήθηκε 1427 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.