Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στη Γλυφάδα

Στα πέριξ 23 Δεκεμβρίου 2015

 23χρονος  χθες (22.12.2015), στις 8.00 το βράδυ κινούνταν με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κατεύθυνσης από τη Γλυφάδα προς τον Πειραιά, όταν στη διασταύρωση με την οδό Αιόλου στο Παλιό Φάληρο επιχείρησε να προσπεράσει από δεξιά ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο που ο οδηγός του σταματούσε καθώς είχε ανάψει ο πορτοκαλί σηματοδότης.

 

Παρέσυρε όμως ένα 67χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να περάσει τη διάβαση των πεζών, τον οποίο και τραυμάτισε βαριά.

 

Με ασθενοφόρο ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά και ο 23χρονος, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Ερευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίο ανέλαβε η Τροχαία Καλλιθέας, η οποία και θα σχηματίσει τη σχετική δικογραφία.

 

Πηγή: efsyn.gr

Προβλήθηκε 1907 φορές

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια