Τώρα και σφαίρες κατά διαδηλωτών;

Στα πέριξ 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στο σταθμό του μετρό στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη, όταν κατά τη διάρκεια ειρηνικής αντιφασιστικής διαδήλωσης, ένα άτομο απείλησε τους διαδηλωτές με όπλο και στη συνέχεια για να γλιτώσει κρύφτηκε σε εστιατόριο της περιοχής. Οι διαδηλωτές που τον καταδίωξαν κατάφεραν να σημειώσουν τον αριθμό της πινακίδας του οχήματός του (δίκυκλο), από τον οποίο θα προκύψουν και τα στοιχεία του, που είναι ΑΟΕ 596.

Η πινακίδα ήταν αρχικά καλυμμένη με μονωτική ταινία, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμος ο αριθμός. Ακολούθως, αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας χρήση χημικών δεν άφησαν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το χώρο που είχε κρυφτεί το συγκεκριμένο άτομο.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το άτομο αυτό προσήχθη στη ΓΑΔΑ, ενώ σημειώθηκαν και προσαγωγές διαδηλωτών.

 

από http://www.ertopen.com

Προβλήθηκε 845 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια