Τώρα τι να πει κανείς;

Αρθρογραφία 31 Οκτωβρίου 2013

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για το πού θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε πως «ο Γλέζος είναι σαν τον γεράκο του Αστερίξ με την θεογκόμενα».

 

Έτσι μετά από την μισή Αθήνα που έχει πηδήξει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος και επειδή δεν του κάθεται μάλλον η άλλη μισή, βάλθηκε να "πηδήξει" και τα πρόσωπα που έδωσαν όλη τους τη ζωή για να μπορεί να πηδάει και να μιλάει σε μία ελεύθερη Αθήνα.

 

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, συγκρατήστε τους λίγο.

 

Τάκης Παπαδόπουλος

 

Προβλήθηκε 719 φορές

Ζούμε σε εποχή θορύβου - μερικά καθαρά λόγια για τα εμβόλια στην παιδιατρική. (Αλέξης Βαβλάς, MD)

Φαντάσου ότι το ανοσοποιητικό του παιδιού σου είναι μια μικρή ομάδα ασφαλείας που περιπολεί αθόρυβα, μέρα-νύχτα. Τα εμβόλια είναι οι πρόβες της: ο τρόπος να γνωρίσει από πριν τους «κακούς» χωρίς να κινδυνεύσει.

''Οι αμαθείς θρασείς'' [ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ)]

Στο αρχείο του Λιαντίνη βρήκα μια τέτοια έκθεση, πέντε σελίδων, με ημερομηνία 30-11-1956. Ήταν σε ταχυδρομικό φάκελο με παραλήπτη τον «Δημήτριον Νικολακάκον, μαθητήν Γυμνασίου». Αποστολέας ήταν η «Επιθεώρησις Σχολείων Λακεδαίμονος».