Υπόμνημα για το Ελληνικό-Συλλογή υπογραφών

Εντός των τειχών 06 Μαρτίου 2014

 

Συλλογή υπογραφών φορέων, συλλογικοτήτων, κινημάτων, πολιτών, για την κατάθεση του επισυναπτόμενου υπομνήματος για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

 

Αν θέλετε να συνυπογράψετε το υπόμνημα, στείλτε μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] με τα στοιχεία του φορέα και το κείμενο "Συνυπογράφουμε το υπόμνημα για το Ελληνικό".

 

Το υπόμνημα θα κατατεθεί σήμερα 6 Μαρτίου και οι υπογραφές θα σταλούν στις 14 Μαρτίου


Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια ποιοτικότερη ζωή, για μια Πράσινη και Καθαρή Αττική.


Χρειαζόμαστε
Οικονομική ανάπτυξη με κύριο άξονα τη βελτίωση του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας, με θετικό αντίκτυπο στην υγεία και οικονομία μας.
Οικονομική ανάπτυξη με κύριο άξονα την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του μέσου πολίτη της Αττικής, τη διόρθωση της κοινωνικής αδικίας και όχι τη δημιουργία μιας ακόμη προνομιούχας περιοχής??.

 

Η επένδυση στη δημιουργία ενός Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου καθώς και η συντήρησή του, με όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να φιλοξενήσει, σαν αυτές που περιγράφουμε,δημιουργεί πολλές νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα, με την προσέλκυση επικεπτών-τουριστών, μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, με ένα ιδιαίτερα φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα, προς όφελος του συνόλου των κατοίκων του λεκανοπεδίου!

 

διαβάστε το υπόμνημα

Ευαγγελία Δημητρίου

--
Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook:  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

 

Προβλήθηκε 860 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.