Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ Μίλωνας vs Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές

Στα πέριξ 01 Ιουνίου 2015

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

 

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και της ομάδας μπάσκετ του ομώνυμου σωματείου στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και δράσεων του μήνα ευαισθητοποίησης για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, που εορτάζεται το Μάιο. Στο φιλανθρωπικό αγώνα έλαβαν μέρος γνωστά ονόματα όπως Γαλακτερός, Πρέλεβιτς, Καλαϊτζής, Ντικούδης. Η εκδήλωση είχε στόχο την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με την χρόνια πάθηση.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του ΑΟΝΣ ο Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης, ενώ παρουσιαστής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.

 

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr (το video εδώμίλησε ο παρουσιαστής τόσο για τον αγώνα, όσο και για το μήνυμα που προσπαθούν οι οργανωτές να μεταφέρουν.

 

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης σχολίασε την υποχρέωση του Μίλωνα να ανταποκριθεί παρέχοντας δωρεάν τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του σε συλλόγους με κοινωνικά ευαίσθητο σκοπό.

 

Τέλος, ο Γιάννης Ιωαννίδης, προπονητής της ομάδας των παλαιμάχων και γνωστός για το μαχητικό coachαρισμά του, μίλησε γενικότερα για την ανταπόκριση της ομάδας των παλαιμάχων σε αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού, ενώ εξήγησε πως «γύρισε» το παιχνίδι μετά την πρώτη περίοδο όπου η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ.

 

Εμείς να προσθέσουμε ότι ο τρόπος του coachΙωαννίδη ακουγόταν μέχρι και την κερκίδα.

Προβλήθηκε 934 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.