Ο πολιτιστικός σύλλογος ARTIBUS σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα και παρουσιάζει την παράσταση ΧΟΡΕΥΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ.
Πρόκειται για μια γιορτή αλληλεγγύης, όπου μετουσιώνουμε την αγάπη μας.
8 ομάδες, 35 χορευτές, όλων των ηλικιών και επιπέδων συνεργάζονται αφιλοκερδώς σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας «Λαμπηδόνα».
Συμμετέχουν:
Ram?s Head ? Special Show
Kelly O Reily (Off Beat International) ? Jazz Fank Show
Artibus Team ? All Style Show
Poppin Butterfly ? Popping Show
Locking Show
Lindy Hop Show
Artibus Team ? Salsa Show
Tango Show
Nemesis Legion ? Vogue/Waack Show
Μαζεύουμε όλοι τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη κλπ.), για την ενίσχυση της Κουζίνας Αλληλεγγύης «ΛΑΜΠΗΔΩΝΑ»
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.