"Χωρίς Γραβάτα" στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αρθρογραφία 09 Δεκεμβρίου 2014

Ο καθ. Δημήτρης Καλτσώνης - Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Θεωρία Κράτους & Δικαίου) Παντείου Πανεπιστημίου,  θα παρουσιάσει στο μάθημα του,  την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 07.00 μ.μ. στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,  Νέο Κτήριο, Αίθουσα Α.2, το τελευταίο βιβλίο του Νίκου Καραβέλου - "Χωρίς Γραβάτα"

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

" Μία ξενάγηση στα παραλειπόμενα των δικαστηρίων, των φυλακών αλλά και τις αόρατες περιοχές της Ελληνικής Δικαιοσύνης, γραμμένη με χιούμορ και συμπάθεια από έναν μαχόμενο δικηγόρο, που ουσιαστικά ζωγραφίζει μια κοινωνία στην οποία ζούμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε."

Προβλήθηκε 1743 φορές

''Οι αμαθείς θρασείς'' [ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ)]

Στο αρχείο του Λιαντίνη βρήκα μια τέτοια έκθεση, πέντε σελίδων, με ημερομηνία 30-11-1956. Ήταν σε ταχυδρομικό φάκελο με παραλήπτη τον «Δημήτριον Νικολακάκον, μαθητήν Γυμνασίου». Αποστολέας ήταν η «Επιθεώρησις Σχολείων Λακεδαίμονος».