Απόψεις


Το παραβάν (του Στάθη)

Δεν ξέρω τι θα σκέφτεσθε όταν βρεθείτε πίσω απ’ το παραβάν, αλλά η αφεντιά μου θα νοιώθει περίκλειστη από ένα σιδηρούν παραπέτασμα μνημονίων. Χωρίς Σύνταγμα, αλλά με Εποπτεία, χωρίς αυτεξούσιο αλλά υπό καθεστώς δουλείας.

Οψόμεθα... (του Στάθη)

Δεδομένο 1: Όταν ο Τσίπρας δεν λέει ψέματα λέει το αντίθετο από εκείνο που κάνει. Για παράδειγμα η πιο αναξιοπρεπής πράξη των τελευταίων δεκαετιών ήταν η φόρα παρτίδα και απολύτως ξετσίπωτη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων με τη λεγόμενη 13η σύνταξη.

Η απόλυτη κοροϊδία από τη Δημοτική Αρχή στους εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. (του Κώστα Σεφτελή)

Ξεφυλλίζοντας το πρόγραμμα του Δημάρχου κ. Βαλασόπουλου, διαπίστωσα ότι στο πρόγραμμα της περιόδου 2019 – 2023 στους ΣΤΟΧΟΥΣ για τη θητεία που ζητά να του ανανεώσουν οι Ηλιουπολίτες και να του δώσουν μάλιστα “τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή”, δεν γίνεται καν αναφορά στη μέριμνα που –βάσει νόμου- υποχρεούται ο κάθε Δήμος να έχει για τα αδέσποτα ζώα.

Η Ηλιούπολη που ανήκει; Υπάρχει ερώτημα; (του Γιώργου Μπαλτά)

Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπενθύμιζε την γεωστρατηγική θέση της χώρας, με το περίφημο «ανήκομεν εις την Δύσιν», για τον πολύ κόσμο ήταν μια ακόμα φράση που είπε ο κατά τους φίλους του, Εθνάρχης.

Μορς (από το δίπλα αμπρί) <<του Στάθη>>.

Γύρω μας πάμπλουτη η Ελλάδα αναστενάζει. Διότι η χώρα μας είναι πλούσια. Και δεν λέω για τον πλούτο της ψεύδους ευμάρειας, όταν η πατρίδα μας ήταν η εικοστή πέμπτη πιο πλούσια χώρα του κόσμου με τα ψέματα, λέω για τον πραγματικό μας πλούτο

Ελάτε να γελάσουμε (το δικαιούμεθα)...

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Τατσόπουλος στο ίδιο κόμμα! Παράξενη εποχή «τη βρήκαμε στην Αφρική» που λέει κι ο ποιητής εκεί που πάλι γαμεί και δέρνει η Λεγεώνα των Ξένων (δηλαδή επενδύει η Γαλλία στην ανάπτυξη της περιοχής).

Ούτε σε βάρκα δεν θα σε είχαν βάλει (Γ.Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Εγώ λοιπόν δεν θα τον αφήσω τον πρωθυπουργό να διαδίδει ότι είναι κανονικό ό,τι δεν είναι κανονικό στη Δημοκρατία. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να σπέρνει τη διαπλοκή και την ανηθικότητα ως κανονικότητα στο λαό.

«Χορεύοντας» όπως μας χτυπάνε τα νταούλια των Δανειστών για 300 Ευρώ! (του Γιώργου Μπαλτά)

Τα μνημόνια μας τα επιβάλλανε. Μου κόψανε 9.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή 70.000 ευρώ μέχρι τώρα και τώρα, εν όψει των Ευρωεκλογών, μια βδομάδα πριν, μου δίνουν 300 Ευρώ, για να μην ψηφίσω θυμωμένος!