Απόψεις


Υποχωρήσεις στο Αιγαίο α λα Σκόπια, με πίεση ΗΠΑ! (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Ενώ η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στις εκλογές, οι Αμερικανοί σπεύδουν να προλάβουν να ρυθμίσουν τα θέματα του Αιγαίου, ευνοώντας καταφανώς την Τουρκία, με όχημα την πάντα πρόθυμη yes men ελληνική κυβέρνηση, πριν αλλάξει και πριν έρθει άλλη που θα ακολουθεί την μέχρι προ 5 ετών σταθερά ανυποχώρητη στάση στα εθνικά θέματα.

Αλλαγή πορείας στο Δήμο Ηλιούπολης. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. (του Κώστα Σεφτελή)

Αγαπητοί συμπολίτες. Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκαν. Νέος Δήμαρχος από το Σεπτέμβρη αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Αρμάνδος Δελλαπατρίδης: Η γραφική φιγούρα ''πολιτευτή'' που έταζε γέφυρα για τη σύνδεση Ακρόπολης-Λυκαβηττού

Οι Αθηναίοι του Μεσοπολέμου διασκέδαζαν με τις "αγορεύσεις" του Δελλαπατρίδη, που φαντασιωνόταν ότι τα πλήθη κρέμονται από τα χείλη του...

Η Ηλιούπολη αλλάζει...,  πρέπει  να αλλάξει! (του Γιώργου Μπαλτά)

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μιας πάγιας τακτικής, αμέσως μετά την ετυμηγορία του λαού τη πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι Δημοτικές παρατάξεις που «αποκλείστηκαν» «να παίρνουν» θέση υπέρ, κατά η λευκό για την ψήφο της δεύτερης Κυριακής.

Μετά απΆ αυτό Πάνο Σκουρλέτη ζητάς αλλαγή ηγεσίας (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Ο Πάνος Σκουρλέτης μπορεί να είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ζει με αυταπάτες. Είναι ο Σουσλώφ του κόμματος. Και δικαίως γραμματέας. Χτες, με δυο κουβέντες περιέγραψε τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ.