Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Τη σύλληψη 5 δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου ζητά ο Πάνος Καμμένος

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν το Σάββατο στα γραφεία του liberal.gr και της εφημερίδας Φιλελεύθερου αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Ενημερωτική Ημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα: «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία των ζώων»

Απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

κύριε Υπουργέ, «κανονικότητα» είναι να μένουν τα παιδιά που χρήζουν Ειδικής Αγωγής έξω από τα σχολεία τους;

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει τον τρόπο και το ρυθμό εγγραφών μαθητών Ειδικής Αγωγής που πραγματοποιείται από την Α Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Φάμελλος: Υποχρεωτική η διαλογή των ανακυκλώσιμων σε όλους τους δήμους.

, «για το 2019 η πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λέει ότι θα είναι υποχρεωτική η διαλογή στην πηγή οργανικών απορριμμάτων και όλων των ανακυκλώσιμων για όλους τους δήμους της Ελλάδας».

Εβαλε το... γκολ της ζωής του -Ο Κυζερίδης «κέρδισε» κατά κράτος τον καρκίνο και πανηγυρίζει!

Θριαμβευτής από μια μεγάλη «μάχη» βγήκε τελικά ο Νίκος Κυζερίδης, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σε ηλικία 47 ετών πια «νίκησε» σε όλα τον καρκίνο