Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Κινητοποίηση γονιών - εκπαιδευτικών σήμερα στο υπουργείο Παιδείας

Σε κινητοποίηση σήμερα στη 1.30 μ.μ. στο υπουργείο Παιδείας προχωρούν εκπαιδευτικοί και γονείς, δίνοντας μία πρώτη μαζική απάντηση στις συγχωνεύσεις τμημάτων στις οποίες προχωρά το υπουργείο Παιδείας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών- Χρυσές στις καρδιές μας - Τεράστια επιτυχία το ασημένιο - Ήττα 10-5 από Ισπανία στον τελικό

Μπορεί να λύγισε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Ισπανία η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών και να ηττήθηκε με 10-5, το βράδυ του Σαββάτου (16/10) στη Νετάνια του Ισραήλ, ωστόσο η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αποτελεί μια ακόμα τεράστια επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ Σ. 16 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στις 15/10/2021 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, η Σταματίνα Σ.,16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 16/10/2021 για την εξαφάνιση της Σταματίνας Σ., 16 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Ερώτηση της Ραλλίας Χρηστίδου και των 4 άλλων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του Νότιου τομέα Αθηνών με θέμα τις αντιπαιδαγωγικές και υγειονομικά επικίνδυνες συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων σε όλη τη χώρα.

Με πρωτοβουλία της Ρ. Χρηστίδου, και των Βουλευτών και των Βουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του Νότιου Τομέα Αθηνών (Ι. Μπαλάφας, Ι. Μουζάλας, Ν.Παππάς, Θ.Φωτίου) κατατέθηκε σήμερα ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου προς το Υπουργείο Παιδείας

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Στον τελικό  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έφτασε, με σαρωτική πορεία, η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών στην υδατοσφαίριση.Η ελληνική ομάδα νίκησε την Ουγγαρία στον ημιτελικό με 13-8.

3 συμβουλές για τους οικοδεσπότες των Χριστουγέννων

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος χαράς και ενθουσιασμού. Λατρεύουμε να ψάχνουμε για καινούργια χριστουγεννιάτικα στολίδια, να σιγοτραγουδάμε τα κάλαντα καθώς μαγειρεύουμε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να τυλίγουμε δώρα για τους αγαπημένους μας και γενικότερα να κάνουμε όλες τις δραστηριότητες που μας βάζουν στο κλίμα των γιορτών.