Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Ο καιρός το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 26 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ

Λίγο αφού ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την προεδρική κούρσα ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν ξεκαθάρισε ότι στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες θα στηρίξει την αντιπρόεδρό του, Κάμαλα Χάρις.

Ο καιρός το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. - Θερμοκρασία: Από 29 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Προπονητής ιστιοπλοΐας: Κάθειρξη 13 ετών και κανένα ελαφρυντικό για ασέλγεια σε 12χρονη

«Πρόκειται για μακροχρόνια περίπτωση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο. Ο κατηγορούμενος δεν μετάνιωσε. Έλεγε ότι μετάνιωσε αλλά μετά έβαζε ένα αλλά… δηλαδή δικαιολόγησε τον εαυτό του»,

Ο καιρός την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 29 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση και αποχώρησε με αίματα, είναι καλά στην υγεία του

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του Νοεμβρίου, απομακρύνθηκε εσπευσμένα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας

Ο καιρός το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 28 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στα και τα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.