Εντός των τειχών


Βασίλης Σπανάκης : ''Δεν μπορούμε να μιλάμε για την επένδυση του Ελληνικού χωρίς την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης και την αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης''

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειου – Πέτρου Σπανάκη, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους καθημερινά, από την Παρασκευή 01/07/202 έως την Παρασκευή 15/07/2022 και ώρες 9:00 π.μ. – 02:00 μ.μ. στο κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Γ.Σ.Ηλιούπολης: Οι όμιλοι στην Γ. Εθνική και στην Α.2 γυναικών.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στους ομίλους του Νότου της Γ' Εθνικής (1ος, 2ος, 3ος) αλλά και στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος).

Την Παρασκευή 24 Ιούνη, η μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα

Κάλεσμα να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση απευθύνει προς τους συνταξιούχους όλων των κλάδων το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού για την Παρασκευή 24 Ιούνη στις 11 π.μ, στα Προπύλαια και πορεία προς το μέγαρο Μαξίμου

Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης: ''ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ''

Το νέο κύμα καύσωνα που κατακλύζει από σήμερα όλη την χώρα επιβάλει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας μας. Σε συνθήκες καύσωνα, πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους γιατί δίπλα στην εντατικοποίηση της δουλειάς από την τρομακτική έλλειψη προσωπικού, την απουσία υποδομών, τα σάπια μηχανήματα και οχήματα, επιδρά και η θερμική καταπόνηση.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ''

Λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών, που προβλέπονται από την Τετάρτη 22 και μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Ηλιούπολης καθημερινά από 8:00 έως 22:00 και συγκεκριμένα

Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν Θαλάσσια Μπάνια για Κατοίκους Ηλιούπολης

Οι δωρεάν κάρτες επιβίβασης θα δοθούν και για τις τέσσερις περιόδους από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2022 και ώρες 9:00 έως 14:00, στο φουαγιέ του θεάτρου του Δημαρχείου, είσοδος από οδό Κουντουριώτου.