Εντός των τειχών


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΩΝ ΛΟΓΩ ''COVID-19''

Ο Δήμος Ηλιούπολης στέκεται σταθερά στο πλευρό όσων επλήγησαν από την πανδημία «Covid-19», επιχειρήσεων που ανέστειλαν τη λειτουργία τους το διάστημα από 6/11/2020 έως και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και νοικοκυριών...

Δυναμικό ξεκίνημα της νέας σεζόν για τον Γ.Σ Ηλιούπολης με την πρόσληψη του Βαγγέλη Χαντέ

Για ακόμα μια χρονιά ο Γ.Σ Ηλιούπολης ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά και έχοντας διατηρήσει όλο τον βασικό κορμό των παικτών της περυσινής -άκρως επιτυχημένης- περιόδου.

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) στις 24/7/2021

Το περασμένο Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση συζήτηση του Συλλόγου μας με θέμα: "Φαινόμενα βίας, κακοποίησης, σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ποια αιτία γεννά τα τέρατα και φιμώνει τα θύματα; Τι μπορούμε να κάνουμε;"

Ηλιούπολη: ''Πόλεμος'' και καταγγελίες για την επιμέλεια της κόρης του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

Νομικά… τερτίπια αλλά και μελετημένες ενέργειες τόσο από τον 39χρονο αστυνομικό που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος πως κρατούσε φυλακισμένη στην Ηλιούπολη και εξέδιδε τη19χρονη κοπέλα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

H Eπιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ηλιούπολης, Εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα πρόσφατα φαινόμενα γυναικοκτονίας, ενδοοικογενειακής βίας και ανθρώπινης εκμετάλλευσης και καταγγέλλει αυτές τις συμπεριφορές.