Εντός των τειχών


Ηλιούπολη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η 19χρονη-θύμα trafficking

Η 19χρονη, που έχει κριθεί πρωτοδίκως πως υπήρξε αιχμάλωτη αστυνομικού, κατηγορείται ότι “διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους”.

Μαθητές της Β. Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης επισκέφθηκαν το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Καθολικό της Ι.Μ.Πεντέλης

Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σταύρος Κασάπογλου και καθηγήτριες κες Ελένη Ντίνου, Παληαμπέλου Ελένη, Μπερτσιά Μαρία και Αγλαΐα Σωτηρίου.

Aρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: ''Αναφορά προς αστυνομικούς διοικητές του τμήματος και της ασφαλείας Ηλιουπόλεως''

Με την παρούσα θέλω να αναφέρω ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα εκφοβισμού και απειλών για τη ζωή μου, εξαιτίας του εκκλησιαστικού και του δημόσιου λόγο μου, κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου "ισότητα στον πολιτικό γάμο" και των προσώπων που το ψήφισαν.

Τυχερός παίκτης στην Ηλιούπολη κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ ''Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ''

Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 3.032.268 ευρώ.

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος ''παλαιοχριστιανός'' από τα λαγούμια - ''Χάρη κάνω στο κράτος που εργάζομαι με αναπηρία''

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από την ορεινή Κορινθία προσκόμισε νωρίτερα την Τετάρτη (21.02.24) στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο, με το οποίο επικαλέστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: ''Είχε δηλώσει στο δήμο Ηλιούπολης πως έμενε στον Ωρωπό, τον πληρώνανε τζάμπα''

Η νονά του 6χρονου παιδιού του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που ζει η οικογένεια.

Άρειος Πάγος: Παραγγελία για διερεύνηση της άσκησης δίωξης σε βάρος 19χρονης θύμα trafficking

Η κοπέλα από την Ηλιούπολη είχε καταγγείλει πως την εξέδιδε πρώην αστυνομικός, που συνελήφθη, καταδικάστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.