Εντός των τειχών


2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης: ''οι μαθητές και των τριών τάξεων, προχώρησαν σε ΑΠΟΧΗ απ’ τα μαθήματα''

Στεκόμαστε δίπλα τους, στον Αγώνα που δίνουν για το Δίκιο, για ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι’ αυτά.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πιθανών συνεπειών των επικείμενων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, η ΕΟΔΠΗ, αιρετοί και εθελοντές είναι σε επαγρύπνιση για να αντιμετωπισουν κάθε δυσκολία που μπορεί να προκληθεί από την αναμενόμενη κακοκαιρία “Μπάλλος”, σε συνεργασία με κάθε συναρμόδια αρχή.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΡΙΟ 15/10/2021''

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Ηλιούπολης αύριο 15 Οκτωβρίου 2021 και για όσο θα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολειά της πόλης

Στο αίτημα σημειώνει πως, «Είναι τραγικό και βαθιά αντιεκπαιδευτικό εν μέσω σχολικής χρονιάς να κλείνουν και να συγχωνεύουν τμήματα, να μετακινούνται μαθητές, να απαξιώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτή είναι η αναβάθμιση για την οποία μιλάνε.»

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΕΕΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ''

Η δημοτική αρχή υπέβαλε τις προτάσεις της στην «Διαπαραταξιακή Επιτροπή Ονοματοδοσιών» για νέες ονομασίες δημοτικών υποδομών, ώστε η Επιτροπή να γνωμοδοτήσει και να εισηγηθεί σχετικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο...

Μια πράξη με ιδιαίτερο συμβολισμό και ευαισθησία αφιερωμένη στη μνήμη του συμπολίτη μας Μάριου Σημαντήρη

Το Δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη είχε επισκεφθεί στο γραφείο του, τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, η συμπολίτισσα μας κ. Μάρθα Σημαντήρη και του γνωστοποίησε την πρόθεση της να δωρίσει ένα ειδικό παγκάκι που να εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.

ΔΩΡΕΑΝ 2ΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΕΚ

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης παρευρέθηκε και χαιρέτησε στην ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα στο θέατρο του Δημαρχείου το «CMP Sports School», το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα μας, που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη.

ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ''Ανάγκη για αναδιοργάνωση της Παράταξης με απώτερο σκοπό την αλλαγή σελίδας στην Ηλιούπολη''.

Την Πέμπτη 7/10/2021, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των συμφωνημένων διαδικασιών για την αλλαγή ηγεσίας, συνεδρίασε η Ολομέλεια της Παράταξής μας.