Εντός των τειχών


Κατεχάκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε βαριά αστυνομικό - Είχε πάει να καταγράψει τροχαίο ατύχημα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη με έναν αστυνομικό να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για την κατεδάφιση του αυθαίρετου κτίσματος του Προφήτη Ηλία

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης απέστειλαν κείμενο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο και σε επικεφαλής παρατάξεων, σχετικά με το ζήτημα της κατεδάφισης του αυθαιρέτου κτίσματος στον προφήτη Ηλία.

Δήμος Ηλιούπολης: Ο κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος αναλαμβάνει θέση συμβούλου σε θέματα προστασίας του Υμηττού.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, με σκοπό να συμβάλει με την εμπειρία του στην υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου του Δημοτικής Αρχής.

Το βραβείο ''Awards Training στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023'' στον Δήμο Ηλιούπολης  για τις Δράσεις Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού

Στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Παντελής Φασόης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ''Η Πόλη που θέλω''

''Μαζί με τον Γαβριήλ Αραμπατζή, ενώνουμε δυνάμεις για να φτιάξουμε από την αρχή την Ηλιούπολη που αγαπάμε και να την μετατρέψουμε σε μια πόλη που θα ζηλεύουν όλοι! Μαζί θα φτιάξουμε την πόλη που θέλουμε!''

Γ. Χατζηδάκης: Πρόσκληση για νέους εθελοντές στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης

Είναι τεράστια η αξία του εθελοντισμού στη σύγχρονη κοινωνία και αυτό αποδείχθηκε αρκετές φορές και στο πρόσφατο παρελθόν στην Ηλιούπολη κατά τη διαχείριση κρίσεων από καιρικά φαινόμενα και για άλλη μια φορά, «όλοι μαζί και ενωμένοι», προστατεύσαμε την πόλη μας, το περιβάλλον και το βουνό μας, από κάθε κίνδυνο.