Εντός των τειχών


Γ. Πατούλης: ''Η Ηλιούπολη αλλάζει, εκσυγχρονίζεται με έργα αναπτυξιακά και φιλικά προς το περιβάλλον''

Αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκη

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο αστυνομικός από την υπόθεση της Ηλιούπολης - Χωρίς δικηγόρο η 19χρονη;

Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 5 Δεκεμβρίου, μόλις ένα μήνα πριν λήξει το ανώτατο όριο προφυλάκισης που είναι οι 18 μήνες, και με τον κίνδυνο αν δεν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία ο αστυνομικός να κυκλοφορεί ελεύθερος και «να τρέμει το φυλλοκάρδι του θύματος» όπως έλεγαν δικοί της άνθρωποι.

Γνωστοποίηση για την πρόσληψη ενός Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του, κατάλληλο υποψήφιο, ενόψει της ιδιαίτερης εμπιστευτικής φύσης της σχέσης που συνδέει το Δήμαρχο με τον/την Ειδικό Συνεργάτη.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Η Εθελοντική ''Ομάδα Νομικής Υποστήριξης'' θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να στηρίζει τους δημότες μας.''

Οι ενδιαφερόμενοι Δημότες Ηλιούπολης μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2109970009, 007 ή στο email «[email protected]», για τον καθορισμό συνάντησης. Η εθελοντική ομάδα θα είναι παρούσα κάθε Τρίτη 19.30-21.00 και Πέμπτη 12.00-14.00 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.