Εντός των τειχών


Χρήστος Μαστραντώνης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - ''Ηλιούπολη πάμε μπροστά''

Συμπορεύεται με την «Ηλιούπολη πάμε μπροστά» γιατί πιστεύει στο όραμά της και θέλει να συμμετέχει ενεργά στον ανασχεδιασμό και την αναγέννηση της πόλης μας.

Γ. Χατζηδάκης: Νέα παιδική χαρά - ''κόσμημα'' στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης

Μία ακόμη παιδική χαρά, η μεγαλύτερη της πόλης μας, στον Άγιο Κωνσταντίνο (Λαγκαδίων & Πανταζή), ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα και παραδίδεται σήμερα προς χρήση στο κοινό.

Ανδρέας Αθανασίου - υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά''

Μετά από 65 χρόνια ζωής στην Ηλιούπολη (που Αγαπώ όσο και την Πολυθέα τόπο καταγωγής της οικογένειας μου) είναι καιρός να ανταποδώσω στην πόλη που έζησα, ζω και θα ζω ότι μπορώ περισσότερο.

Δράση ''Όλοι Μαζί Μπορούμε'': Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Ηλιούπολης, μετά τις δράσεις συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και την πρώτη αποστολή/παράδοσή τους, σε επόμενο βήμα συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και συγκεντρώνει σχολικά είδη για τη στήριξη των παιδιών της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Δημήτρης Ταμβάκος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - ''Ηλιούπολη πάμε μπροστά''

Στην τετραετία που πέρασε προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και ως γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αξιόπιστα, με έργα και παρεμβάσεις στα όργανα για το καλύτερο της πόλης του, για λύση προβλημάτων, για τον Ηλιουπολίτη!