Τοπικά


Η Φιλίππα Γούλα του Γ.Σ.Η. στις 16 εκλεκτές του Γερεουδάκη στην Εθνική Νεανίδων

Πρώτο βήμα για την Εθνική Νεανίδων, η οποία θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΒΆ Κατηγορίας (5-14/7) που θα φιλοξενηθεί στα Σκόπια.

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά: ''Συμμετοχή στην περιβαλλοντική δράση της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στον Υμηττό''

Εντυπωσίασε με την τοποθέτησή του, σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης!!

Αυτή είναι η άγρια συμμορία που τρομοκρατούσε τα βόρεια και νότια προάστια!

Τέσσερις κακοποιούς, μέλη εγκληματικής ομάδας που δρούσε στα βόρεια και τα νότια προάστια στην Αττική, συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

 Ο Γαβριήλ Αραμπατζής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Υμηττό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Ηλιούπολη και το βουνό του Υμηττού επέλεξε να επισκεφτεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου , Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ 09/06/2019''

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Το Τμήμα Σχεδιασμού Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ), προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας να συμμετέχουν δωρεάν στο ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στις εγκαταστάσεις του Α΄ κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρ. Κων/λου).