Εντός των τειχών


Κι.Π.Η. : ''Αγώνες δεκαετιών, που δόθηκαν από πολλούς και εξακολουθούν να δίνονται,  δικαιώνονται!''

Το ΣΤΕ με την υπ’ αριθμόν 2313/2020 απόφασή του: Ακυρώνει την την με αριθμό 81299/5913/ 9.11.2016 απόφασης της ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με τίτλο «Έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου “Ανάπλαση ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή”».

Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά σε δωρεάν και κατ’ οίκον, συναρμολογούμενους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης

Καλούμε τους δημότες Ηλιούπολης να εκδηλώσουν την επιθυμία τους και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, με δεδομένο ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με τελικό στόχο σταδιακά να υπάρχει ένας κάδος σε κάθε σπίτι.

Βανδαλισμοί στα γραφεία του Γ.Σ.Ηλιούπολης

Νυκτερινές ώρες λοιπόν την 13 Ιανουαρίου 21, «στόλισαν» τα φρεσκοβαμμένα γραφεία του συλλόγου μας και τους πέριξ κοινόχρηστους χώρους με το λογότυπο τους, έσκισαν αναρτημένο ενημερωτικό υλικό και έσπασαν το γραμματοκιβώτιο.

'Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης;  ''Για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την μετατροπή του σε αποκλειστικό Κέντρο Εμβολιασμού Covid 19''!

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια κυβέρνησης και ιθυνόντων του Υπουργείου Υγείας για αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19 !!.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και την μετατροπή του σε αποκλειστικό Κέντρο Εμβολιασμού Covid 19''!

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια, κυβέρνησης και ιθυνόντων του Υπ Υγείας, για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντας το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19!!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00 Π.Μ. ΕΩΣ 01.30 Μ.Μ. (ΠΛΗΣΙΟΝ 5ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ)''

Ο Δήμος Ηλιούπολης ως εταίρος της Σύμπραξης 40, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», έχει προγραμματίσει διανομή...

Δήμος Ηλιούπολης: ''Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-CoV-2, αρχικά των εκπαιδευτικών των νηπιαγωγείων της Ηλιούπολης''.

Η δημοτική αρχή, μέσα στις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες διαχείρισης της πανδημίας, με υπευθυνότητα επιτελεί το καθήκον της προς την τοπική κοινωνία και με συγκεκριμένες πράξεις έρχεται να καλύψει κενά, καθυστερήσεις και ανεπάρκειες.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Σχετικά με την Λαϊκή αγορά του Σαββάτου''

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής με αριθμ πρωτ. 18253/11-1-2021, τη Δ/νση Λαϊκών Αγορών και το Τμήμα Οργάνωσης και Λειτουργίας, καθορίζουν την λειτουργία των λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, και σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.4682/2020 η ισχύς του οποίου παρατάθηκε με την παρ. 5 του άρθρου 18 του Ν.4728/2020 για το χρονικό διάστημα ενός μήνα από την έκδοση της Απόφαση(έως 11/2/2021),

Τη Δευτέρα η απόφαση για το ''Συνεργείο''.

Με τις αγορεύσεις της συνηγόρων υπεράσπισης, παρουσία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ν. Μίχου, ολοκληρώθηκε η δίκη για την εγκληματική επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» (Ηλιούπολης) στις 10.07.2013

Δήμος Ηλιούπολης: ''Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας''

Επί της λεωφόρου Ηρώς Κωνσταντοπούλου (από την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού έως την Ηλία Ζερβού), από 12/01/21 ημέρα Τρίτη έως και 13/01/2021 ημέρα Τετάρτη, ώρα 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. για το κλάδεμα και την κοπή υψηλών δέντρων

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Άνοιγμα Σχολείων''

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με Υγεία, Ειρήνη και Αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο. Είμαστε δυστυχώς γι΄ ακόμα μια φορά μάρτυρες, των ανερμάτιστων και ανεύθυνων πολιτικών μιας Πολιτείας που επέλεξε, μετά από δύο μήνες lockdown, να ανοίξει τα – μισά – σχολεία έχοντας κάνει από την ημέρα που τα έκλεισε, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ … !!!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ 2021''

Με την ευκαιρία της έγκρισης της 235/2020 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων περιπτέρων & τις Α.Δ.Σ. 88 & 236/2018 (Κανονισμός κατάληψης Κοιν/στων χώρων) σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές της χρέωσης και την διαδικασία που θα ισχύσει για το 2021:

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'': ''Σχετικά με το άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων''

Μέσα από μια γεμάτη παλινωδίες διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, προέκυψε το άνοιγμα και η επιστροφή των μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών στα δια ζώσης μαθήματά τους από τη Δευτέρα 11/01.

Δήμος Ηλιούπολης:

Προετοιμαζόμαστε με υπευθυνότητα για την ασφαλή υποδοχή των παιδιών και την έναρξη λειτουργίας όλων των Παραρτημάτων Αγωγής του Δήμου μας την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021