Με άλλο μάτι...


Ηλιούπολη: Πώς μια κολώνα έσωσε τον άτυχο οδηγό του Smart από τα χειρότερα...

Ευτυχώς, για τους περαστικούς αλλά και τον ιδιοκτήτη της gallery, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών, η τσιμεντένια κολώνα της πινακίδας σταμάτησε το ακυβέρνητο Smart να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

''Θα πέσει μαύρο'' και άλλες κλασικές εκφράσεις των εκλογών

Η «ψήφος», το «θα πέσει μαύρο που θα πάει σύννεφο», «τα κουκιά» που βγαίνουν ή δεν βγαίνουν, τα «δαγκωτά» ψηφοδέλτια είναι οι πιο συνήθεις εκφράσεις που ανασύρονται στην καθημερινότητα στο στόμα των ψηφοφόρων σε περιόδους εκλογών.

Ζητάμε Επιστημονικό Συνεργάτη Δημάρχου για θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης...

Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του, κατάλληλο υποψήφιο, ενόψει της ιδιαίτερης εμπιστευτικής φύσης της σχέσης που συνδέει το Δήμαρχο με τον/την Επιστημονικό Συνεργάτη.

Καθορισμός Αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης

Σήμερα 6 Απριλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, σύμφωνα με την οικ.8542/24.3.2023 πρόσκληση του κ. Προέδρου που δόθηκε σε κάθε Σύμβουλο, στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης»...

Πανάκριβοι ύμνοι: 25.000 ευρώ δίνει ο Πατούλης στον Γαϊτάνο για... εμφανίσεις σε ναούς!

Η σχετική απόφαση, που ελήφθη στις 31 Μαρτίου, περιλαμβάνει και την πρόβλεψη ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν όπως και να έχει, είτε μέσα στο Πάσχα, είτε αργότερα.