Με άλλο μάτι...


Ζητάμε Επιστημονικό Συνεργάτη Δημάρχου για θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης...

Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του, κατάλληλο υποψήφιο, ενόψει της ιδιαίτερης εμπιστευτικής φύσης της σχέσης που συνδέει το Δήμαρχο με τον/την Επιστημονικό Συνεργάτη.

Καθορισμός Αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης

Σήμερα 6 Απριλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, σύμφωνα με την οικ.8542/24.3.2023 πρόσκληση του κ. Προέδρου που δόθηκε σε κάθε Σύμβουλο, στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης»...

Πανάκριβοι ύμνοι: 25.000 ευρώ δίνει ο Πατούλης στον Γαϊτάνο για... εμφανίσεις σε ναούς!

Η σχετική απόφαση, που ελήφθη στις 31 Μαρτίου, περιλαμβάνει και την πρόβλεψη ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν όπως και να έχει, είτε μέσα στο Πάσχα, είτε αργότερα.

Δήμαρχε δεν φαντάζομαι να βγάλεις κονδύλι για το 2024 για το MEV; (37 μέλη στην πλατφόρμα του ''Ψηφιακού Χωριού Ηλιούπολης'' (MEV) που στοιχίζει 5.000 ευρώ περίπου τον χρόνο...)

Για αυτή την πλατφόρμα με τίτλο ''Υπηρεσίες λειτουργίας πλατφόρμας τεχνολογίας για την κοινωνική δικτύωση των Δημοτών του Δήμου Ηλιούπολης (MEV)'' είχαμε γράψει πάλι.