Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 01.15 μ.μ. η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηλιούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΓΝΟ Άρη Νικαίας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Γ. Εθνικής.
Ο Γ.Σ.Η έχει 27 βαθμούς (2η θέση με 10 νίκες - 7 ήττες) ενώ ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ έχει 26 βαθμούς (6η θέση με 9 νίκες - 8 ήττες)
(Κατερίνα Μπούνου) Ο δήμος Ηλιούπολης ζήτησε, απο 2/9 να τον πληροφορήσουμε για το πλήθος των τμημάτων και το πλήθος των αιθουσών διδασκαλίας που διαθέτουμε προκειμένου τα όποια ζητήματα να αντιμετωπίσουν νωρίς. Έτσι νόμιζα εγώ; έτσι νόμιζα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την κινητοποίηση του μηχανισμού SILVER ALERT και την μεγάλη καμπάνια του Δήμου και των τοπικών ΜΜΕ, η κυρία Ιωάννα εντοπίστηκε και βρίσκεται ξανα με την οικογένεια της.