Εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ζωγράφου

Στα πέριξ 24 Νοεμβρίου 2022

Στόχος εμπρηστών έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα αυτοκίνητα του Δήμου Ζωγράφου.

Οι δράστες μπήκαν σε περιφραγμένο χώρο του αμαξοστασίου, κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, και τοποθέτησαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Λίγο αργότερα προκλήθηκε έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν από περίοικους δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ένα φορτηγό και ένα σκαπτικό μηχάνημα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής και τώρα οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ενώ μέχρι αυτή την ώρα καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης. 

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 951 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια