Τα καμπανάκια για τη διάχυτη βία – και ειδικότερα τη νεανική – έχουν γίνει πλέον καμπάνες, αλλά η κυβέρνηση, και ειδικότερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αγρόν αγοράζουν.

Καμιά γνωστή μελέτη, κανένα μέτρο πολιτικής, καμιά εξαγγελία για την αντιμετώπιση ενός φαινομένου το οποίο σαρώνει ολόκληρη τη χώρα και είναι πλέον προφανές ότι απαιτεί διεπιστημονική ανάλυση και διυπουργική αντιμετώπιση.

Μπούλινγκ, χουλιγκανισμός, ποινικές συμμορίες ανηλίκων, άκρως επικίνδυνες σωματικές βλάβες και κάποιες φονικές επιθέσεις έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφυκτικό σε ολόκληρες γειτονιές και σε σχολεία, αλλά μάλλον όλοι βολεύονται με την αποσιώπησή του. Άλλωστε η κυβέρνηση φαίνεται να έχει έφεση μόνο σε ό,τι «αντιμετωπίζεται» – επικοινωνιακά κατά βάση – με επιδόματα. Όλα τα υπόλοιπα κάνουν… τζιζ.

Μόνο που τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου αποκαλύπτουν ότι τα καταγεγραμμένα περιστατικά φέτος ενδέχεται να αυξηθούν έως και 30% ή 40% συγκριτικά με πέρσι. Άρα το πρόβλημα, όσο και αν το κρύβουν κάτω από το χαλί, θα είναι ορατό από το σύνολο μιας κοινωνίας, της οποίας το αίσθημα ασφάλειας δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του…

www.topontiki.gr

Προβλήθηκε 440 φορές

 ''Θα κάνουμε το Δήμο Ηλιούπολης Πρότυπο Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας'' - Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Στη δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή έχουμε και όραμα και πρόγραμμα, αγαπάμε και την ευθύνη και τη δημιουργία, νοιαζόμαστε για την Ηλιούπολη.

Ο Υμηττός εκπέμπει SOS, η Ηλιούπολη ρημάζει και ο Δήμαρχος κόβει... ''μεταξωτές'' κορδέλες!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες και λόγω του παρατεταμένου καύσωνα έχουν χτυπήσει κόκκινο και ο απερχόμενος Δήμαρχος, κύριος Χατζηδάκης είτε ζει σε ένα όνειρο θερινής νυκτός, είτε απλώς επιχειρεί να εκμεταλλευθεί τη θερινή ραστώνη και τα «μπάνια του λαού».

Ο Ηλιουπολίτης Μηχανολόγος Μηχανικός Γιώργος Καμμένος - Έξι χρόνια μετά | Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

13 Ιουλίου 2017: Ξέσπασε πυρκαγιά στον εσωτερικό χώρο της Βιομηχανίας πλαστικών ειδών EL PLAST, η οποία επεκτάθηκε στο δάσος της περιοχής πέριξ του εργοστασίου, εν ώρα δοκιμαστικής λειτουργίας μίας εκ των μηχανών έγχυσης πλαστικού, με συνέπεια το θανατηφόρο τραυματισμό και την κατάληξη του Γιώργου Καμμένου

Εδώ έχει πάντα ΗΛΙΟ-υπολή - Πως μπορεί η Ηλιούπολη να γίνει ξανά ''φωτεινή πόλη''!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Η Ηλιούπολη είναι για τους περισσότερους Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες όχι μόνο ο τόπος που γεννηθήκαμε, αλλά και η πόλη που μεγαλώσαμε, ονειρευτήκαμε, ξενυχτίσαμε και αγαπήσαμε.

Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Με Τη Νεολαία, Για Τη Νεολαία''

Πολλές, φρέσκιες και γήινες οι προτάσεις μου για την υλοποίηση των οποίων σας ζητώ έναν εκ των σταυρών σας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» - Γαβριήλ Αραμπατζής που θα συμμετάσχω.

Διανομέας ετών 58: Μονόδρομος το delivery για τον κ. Γιώργο

Τα αυξημένα ποσοστά ανεργίας και ο εργασιακός αποκλεισμός λόγω των ηλικιακών διακρίσεων κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης και έπειτα, υποχρέωσε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να στραφούν στη διανομή και στην κατ' οίκον παράδοση για να μπορέσουν να επιβιώσουν.