ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 19 Σεπτεμβρίου 2023

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της για την απεργία, απαιτεί την απόσυρση του νομοσχεδίου και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 π.μ

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1694 φορές
Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Νέο Προεδρείο και νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Συγκροτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες του 40ού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και τη διαμόρφωση της νέας σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξιολόγηση: Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή -Τι απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 αργά το μεσημέρι, με αποφάσεις καρμπόν κρίθηκαν παράνομες, όλες οι κινητοποιήσεις για απεργία-αποχή που είχε αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημοσίου μεταξύ αυτών και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.