Εργατικό δυστύχημα στη Βάρη - 56χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την τοποθέτηση οπτικών ινών

Στα πέριξ 23 Οκτωβρίου 2023

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη και συγκεκριμένα επί της οδού Δωδεκανήσου στο Κόρμπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NotiaReport, οι εργασίες που πραγματοποιούνταν, αφορούσαν την τοποθέτηση οπτικών ινών.


Ο άτυχος 56χρονος πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν μέσα στο φρεάτιο και το μηχάνημα έργου που κόβει τον δρόμο, πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το σημείο αποκλείστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ενώ εκεί βρέθηκε και ιατροδικαστής.


Προβλήθηκε 1535 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία