Πέθανε ο επιχειρηματίας Παύλος Χατζηπαυλίδης, ιδρυτής της Pink Woman στα 61 του χρόνια.
Είχε καταγωγή από τη Δράμα, ζούσε στην Αθήνα, όμως είχε επιχειρήσεις και στην Καβάλα και ήταν δημιουργός της “Pink Woman”. Νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας με προβλήματα υγείας.
Η ανακοίνωση του προέδρου εταιρείας Intrafashion Group.
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN. Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδελφός. Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του, χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ευγενία.
Ποιος ήταν ο Παύλος Χατζηπαυλίδης.
Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε σε ένα χωριό της Δράμας από οικογένεια βιοπαλαιστών.
Γιος μεταφορέα και γαζώτριας από τη Δράμα, ο Παύλος Χατζηπαυλίδης ξεκίνησε να δουλεύει από παιδί στη Δράμα, έγινε υπάλληλος σε fast food για να αποδράσει από το χωριό του και κατάφερε να δημιουργήσει μία κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, έχοντας ως έδρα την πόλη της Καβάλας.
Η εταιρεία Pink Woman ήταν η δική του απάντηση σε όσους έβλεπαν την ελληνική περιφέρεια ως κάτι δεύτερο, κάτι παρακατιανό.
Για να τους αποστομώσει δημιούργησε μια εξελιγμένη - ακόμα και από μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις - εταιρεία, η οποία είχε ως βασικούς ανταγωνιστές τη Zara και την H&M.
Ήταν ένας άνθρωπος δημιουργικός που δεν του άρεσε η δημοσιότητα και είχε επιλέξει να μιλά μέσα από τα ρούχα και τη δουλειά του.
Να σημειωθεί ότι το 2020 είχε πουλήσει το σύνολο της «Pink Woman» στον Δημήτρη Ματεμτζή.
«Η σύζυγος του Βαλερί Κερουζορέ και τα παιδιά τους ανακοινώνουν με βαθιά θλίψη τον θάνατο του Τσεκί Καριό, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.
Με μια δυνατή μυκονιάτικη λούζα και συριανό, τσουχτερό Σαν Μιχάλη φτιάχνουμε μια διαφορετική καρμπονάρα με μερικά από τα εκλεκτότερα κυκλαδίτικα προϊόντα.
Ο Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα προσφέρει ενδυνάμωση μέσα από σκέψεις και ιδέες προοδευτικές. Όμως η Σελήνη στους Ιχθύες σε τετράγωνα φέρνει εντάσεις και ανατροπές. Χρειάζεται μέτρο σε λόγια και συναισθήματα.
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη χαρίζει ευχάριστες στιγμές. Η μέρα ενδυναμώνει σχέσεις, φιλικές επαφές και κοινωνικότητα, προσφέροντας αρμονία και χαρά.