''Έφυγε'' ο Κωνσταντίνος Λιούτας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Στα πέριξ 08 Φεβρουαρίου 2025

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Κωνσταντίνος Λιούτας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού της πόλης μας, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.

Η οδύνη είναι βαθιά για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί του και να αντλήσουν έμπνευση από την αφοσίωσή του, το χαμόγελό του και τη βαθιά αγάπη του για τα τοπικά θέματα του δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Νικόλαος Τσιλίφης, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και ολόκληρη η πόλη αποχαιρετούν τον Κώστα με απέραντη θλίψη.

Ο Κώστας Λιούτας γεννήθηκε στη Δάφνη το 1965 και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Βιοτεχνία Κηροπλαστικής. Ήταν παντρεμένος με τη Δανάη Σιακαμπένη, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

Εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού από το 2014.

Επίσης, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. 

Ήταν μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και του Δ.Σ. του Θεάτρου Βράχων.

Διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Ήταν μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο. Δάφνης (Τμήμα Bowling), μέλος της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων Δάφνης και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων.

Από το 2006, ήταν Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κηροπλαστών.

Η προσφορά του Κωνσταντίνου Λιούτα στην πόλη και στην κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη, και η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και τιμή!

www.facebook.com

Προβλήθηκε 2362 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.