''Έφυγε'' ο πατέρας του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.
Ο Δήμαρχος τον αποχαιρέτησε με αυτό το κείμενο:
''Καλό ταξίδι πατέρα μου .....
Ότι αγαπώ είναι δικό σου και ότι είμαι είσαι εσύ δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά τόσο ξαφνικά ......έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στην σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά....τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα, τόσες δοκιμασίες , τόσα κτυπήματα αλλά σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα!
Σ αποχαιρετώ με την φώτο που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν.
Σ αγαπώ........μ ακους;
ΥΓ Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5και30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη''.
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.