Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ   Νοτίου τομέα Αθηνών Β-3

Νενικήκαμεν !

Το ΠΑΣΟΚ διπλασίασε τα ποσοστά του κι αυτό είναι θρίαμβος ! Αποτελεί δε την αρχή μιας Νικηφόρου πορείας, που θα φέρει το Κοινωνικό κράτος ξανά στην Ελλάδα, ξανά στον Ελληνα, τον οποιο όλοι οι άλλοι εγκατέλειψαν !..

Αισθάνομαι τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια, που συνέβαλα κι εγώ στο αποτέλεσμα αυτό !!

Και μάλιστα, όντας υπ. Βουλευτής σε μια περιφέρεια, στην οποία "επιστρατεύθηκα", τώρα για πρώτη φορά και επιπλέον, την τελευταία στιγμή !.. Την μεγαλύτερη και ίσως πιο δυσκολη της Ελλάδας!

Λαμβάνοντας 2.500 σταυρούς, κατάφερα να ανέβω, ξεκινώντας από το μηδέν, 14 θέσεις και να αναδειχθω 9η σε σύνολο 22 υπ. Βουλευτων στον Νότιο τομέα . Και το σημαντικότερο, με αγώνα συνεχή, τίμιο, αξιοπρεπή, ανεξάρτητο και χωρίς πολιτικό marketing !

Θέση που θα ήταν εκλόγιμη (η ΝΔ εξέλεξε εκεί 11 βουλευτές) με ψηλότερα ποσοστά του κόμματος, κάτι που είναι δεδομένο πως θα κατορθώσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές !


Ευχαριστώ θερμά όσους με τιμησαν με την εμπιστοσυνη τους, όσους με στήριξαν με λόγια και έργα, όσους συνέβαλαν στα εντυπωσιακά αυτά, γενικά και ειδικά, αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ !

Δεσμευομαστε πως δεν θα σας απογοητευσουμε !..


Προβλήθηκε 401 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...